0 Proizvoda - 0.00 kn
0
  • Nema proizvoda u košarici

Final Fantasy XII The Zodiac Age – Izlazi za PS4 u 2017!

Final Fantasy XII The Zodiac Age – Izlazi za PS4 u 2017!

Final Fantasy XII The Zodiac Age – Izlazi za PS4 u 2017!

Final Fantasy XII The Zodiac Age službeno dolazi na obale Sjeverne Amerike i Europe u 2017. godini. Igrači mogu očekivati nekoliko modernih napredaka kada se vrate u Ivalice, uključujući i rekonstruirani dizajn borbe. Uzbuđenje nastavlja rasti najavom o novitetima unutar gameplay-a, kao što su The Zodiac Job System i po prvi puta Trial Mode.

Mogu reći, s velikom radošću, da je grafika update-ana na Full HD rezoluciju (uključujući okolinu, likove unutar igre te filmske isjećke) kako bi što je moguće bolje, izgledala na PS4 konzoli, pružajući time fanovima putpun užitak.

Pošto je poznato da su unutar Final Fantasy XII soundtracka, stvorene jedne od globalno najomiljenijih pjesama unutar povijesti te serije igara, ovo je bila savršena prilika da se nanovo upoznamo sa njima, u boljem i kvalitetnijem izdanju. Cijela play-lista pozadinske glazbe je nanovo snimana koristeći trenutnu generaciju glazbene produkcije, te je sada u pravom 7.1 surround sistemu.

Hardcore Final Fantasy fanovi u SAD-u vjerojatno se sjećaju kako je izdanje međunarodne verzije igre uključivao i novi sustav razvijanja karaktera, kao i razna druga poboljšanja unutar sučelja igre. No u ovom slučaju, nemoraju brinuti, jer The Zodicac Age ima integrirane sve te mogućnosti i promjene, tako da ih S. Američki fanovi, napokon mogu doživjeti iz prve ruke. U te suvremene novitete se uključujućuju i  PlayStation 4 Trophy podrška i Share funkcionalnost, automatsko spremanje, skraćeno vrijeme učitavanja, te mnoge druge korisne stvarćice.

Autor

Odgovori