Home
Shop
Wishlist0
Recently Viewed


Otkup PlayStation, Nintendo, Xbox igraćih konzoli, opreme i igara

Ukoliko želte prodati bilo što od stare, korištene, ispravne ili neispravne opreme vršimo otkup PlayStation, Nintendo, Xbox igraćih konzoli, opreme i igara.

Za otkup su dobro došle aposolutne sve verzije konoli, tako da kod nas možete prodati od najstarije verzije PlayStation 1 pa do najnovije opreme na tržišti poput PlayStation 5 konzole. Uz to rado ćemo otkupiti bilo kakve neispravne kontrolere, stare neispravne i ishabane konzole. Bilo da se radi čak i o najsitnijim artiklima poput memorijskih kartica za PS1, PS2, Xbox classic, itd. mi uzimamo sve bez pitanja.  
A za one koji su po svojim ormarima zabravili na prastare verzije konzoli poput Super Nintendo, Nintendo 64, SegaMega Drive, Atari 2600, Commodore 64, Amiga računala, PSP, PS Vita, GameBoy, itd. slobodno nam se obratite, jer smo voljni otkupiti sve stare verzije ukoliko su u ispravnom stanju.

 

Koliko to sve vrijedi?

Vrijednost aktualne opreme i igara se obračunava po slijedećim tarifama:

  • Aktualne konzole na tržištu: PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Switch Lite, Xbox Series S: 30% – 45% od trenutne tržišne cijene nove i zapakirane konzole
  • PS4, PS5, Xbox, Nintendo igre: 25% – 35% od trenutne tržišne cijene nove i zapakirane igre
  • Igre koje nisu više dostupne na tržištu: To zavisi od naslova do naslova i koje se trenutno cijene postižu za određeni naslov na tržištu rabljenih proizvoda. Ukoliko se radi o artiklima koje je relativno teško prodati onda je otkupna cijena nešto manja od cijene propisane u našim otkupnim tablicama.
  • Retro konzole, igre i ostali retro artikli: otkupna cijena je prema dogovoru i tenutnoj ponudi i potražnji na tržištu rabljene opreme

 

 

Za sve detalje oko otkupa ili zamjene artikala po principu staro za staro, staro za novo molimo Vas da nas kontaktirate na slijedeće brojeve telefona:
051/227-528
095/193-69-59
Viber kontakt: 095/193-69-59
email: info@ingames.hr

Back to Top
InGames GameLand
Product has been added to your cart