0 Proizvoda - 0.00 kn
0
  • Nema proizvoda u košarici

Titanfall 2 – Veliko samopouzdanje Respawn Entertainment-a

Titanfall 2 – Veliko samopouzdanje Respawn Entertainment-a

Titanfall 2 – Veliko samopouzdanje Respawn Entertainment-a

Iako izvorni Titanfall možda i nije bio industrijski definirajući događaj za koji su se EA, Respawn i Microsoft vjerojatno nadali da će to biti, ali i dalje je riječ o odličnoj i zabavnoj igri, koja je zasigurno ostavila svoj utjecaj na FPS tržištu. Najavljeni nastavak zvuči kao da će biti još veći i još bolji. Baziran na prvom izdanju, uz veliko obraćanje pozornosti i uzdizanje svih njegovih prednosti i snaga – što je potencijalni odgovor na pitanje ZAŠTO je Respawn toliko samouvjeren kada je riječ o ovoj igri.

Ako ćemo obratiti pozvornost na Twitter, primjetit ćemo da je, s njihove strane, otkrivanje nove igre poprilično razvikano, tvrdeći da će igra biti ogromna, te da će njeno prikazivanje pasti pod glavno svjetlo događaja. Podsjetili su igrače i fanove da im nikako ne ide u korist ne prisustvovati ovom, vrlo iščekivanom događaju, te da će se unutar njega, podijeliti više informacija o igri, tj. više nego što su do sada (što neće biti neki veliki problem, pošto je do sada podijeljeno jako malo). Tom izjavom, nisu rekli ništa što već i sami nismo očekivali i znali no, pretpostavljam da je dobro imati eksplicitnu potvrdu.

Titanfall 2 treba izaći za Xbox One, PlayStation 4 i PC. Igra će se objaviti u cijelosti, 12. lipnja, na EA Play eventu za E3.

Autor

Odgovori