Home
Shop
Wishlist0

Nintendo Switch Lite Crystal Protector – zaštita za Switch Lite

19,99 (150,61 kn)

Buy Now
Availability: In Stock

Potpuna zaštita: Zaštitna navlaka pruža sveobuhvatnu izvrsnu zaštitu za vašu konzolu, Potpuna pokrivenost koja će ponuditi više zaštite vašoj konzoli od svakodnevnih padova, udaraca, udaraca, ogrebotina, prašine i otisaka prstiju
Ultratanka i lagana: kristalno prozirna maska je tanka i lagana, jednostavnog i elegantnog dizajna zadržavajući cjelovitost stila vaše konzole. Ova zaštitna torbica je potpuno prozirna i pokazuje ljepotu vaše konzole
Lako se čisti: Lako se drži rukom. Navlaka će biti vrlo udobna. Ne brinete se da će mu se svidjeti silikonsko kućište koje se lako prlja, prlja i žuti. Otisci prstiju na kućištu mogu se ostrugati ili zagladiti čistim vlažnim maramicama.
Pristup cijelom dnu: maska ima 2 dijela i lako se sastavlja i odvaja, može savršeno pristajati vašoj konzoli, svi izrezi i gumbi pažljivo su dizajnirani za pristup svim značajkama vašeg uređaja.

Navedena cijena za ovaj artikl vrijedi isključivo za kupovinu putem web trgovine te se može razlikovati od cijene u poslovnici.

Besplatna poštarina za sva narudžbe veće od 69 eura

Jamstvo 24 mjeseca

Back to Top
InGames GameLand
Product has been added to your cart