Home
Shop
Wishlist0
Recently Viewed

Forspoken – PS5

39,99 (301,30 kn)

Buy Now
Availability: In Stock

Odiseja nevoljkog heroja – Vodite Frey na nezaboravno putovanje u potrazi za putem kući nakon što je misteriozno prebačena u drevnu, fantastičnu zemlju. Razotkrijte misterije Athie dok Frey putuje kroz katastrofalni Break i otkriva kako upravljati golemom moći.
Prekrasan i okrutan otvoreni svijet – Istražite prostrana područja Athie, zadivljujuće zemlje izvanrednih vidika i nezemaljskih bića oživljenih kroz zapanjujuću grafiku i vrhunsku tehnologiju. Odvažite se duboko u iskvarena područja gdje tajanstvena tama prlja sve što dotakne.
Intuitivni, magijom poboljšani parkour – skalirajte zidove, skačite preko kanjona, skačite s vrtoglavih visina i jurite kroz nepregledne krajolike. Freyine jedinstvene sposobnosti omogućuju joj da s lakoćom nesmetano prelazi otvorenim svijetom.
Prilagodljivi Arsenal čarolija – borite se s uvrnutim čudovištima u magičnoj borbi sa širokim rasponom snažnih sposobnosti koje zadovoljavaju različite stilove igre – od brzih i uzbudljivih do strateških i metodičnih.

Ovaj artikl je nov i zapakiran.

Navedena cijena za ovaj artikl vrijedi isključivo za kupovinu putem web trgovine te se može razlikovati od cijene u poslovnici.

Besplatna poštarina za sva narudžbe veće od 69 eura

Back to Top
InGames GameLand
Product has been added to your cart