Home
Shop
Wishlist0
Recently Viewed

Resident Evil Village – PS5

37,99 (286,24 kn)

Buy Now
Availability: In Stock

Novo poglavlje u priči Resident Evil – Ovaj osmi veliki nastavak u glavnoj seriji Resident Evil nastavlja priču iz kritički hvaljenog Resident Evil 7 biohazard. S povratkom popularnih značajki i uvođenjem novih elemenata, survival horor nikada nije bio tako intenzivan.
Najnovija tehnologija konzole – RE motor uparen s novim tehnologijama dostupnim putem PlayStationa 5 i Xbox serije X|S pruža hiper detaljnu grafiku, napredni imerzivni zvuk i malo ili nimalo vremena učitavanja, oživljavajući sjenovito selo i njegove evokativne stanovnike u perspektivi prvog lica.
Popularne značajke Resident Evil – Obožavatelji bi mogli prepoznati nove značajke u Resident Evil Villageu koje su uspomene na prethodne igre Resident Evil, uključujući trgovca nazvanog “The Duke” koji igračima omogućuje kupnju i prodaju predmeta, kupnju recepata za izradu potrošnog materijala i prilagođavanje oružja.
Poznata lica i novi neprijatelji – Serija Resident Evil Chris Redfield vraća se pod plaštom naizgled zlokobnih motiva. Ethan će se također susresti s mnoštvom novih protivnika koji nastanjuju zagonetno selo, a svi imaju svoje karakteristične načine napada.
Evolucija borbe – Osim angažiranja i napada neprijatelja, Ethan se također sada može zaštititi od nadolazećih napada ili izbaciti neprijatelje kako bi dobio vrijeme za svoj sljedeći potez, zahtijevajući od igrača daljnju strategiju najboljeg pristupa za preživljavanje pred mnogim izazovima.
Bonus za proslavu 25. godišnjice – Kao zahvalnost obožavateljima, Resident Evil Village će uključiti pristup besplatnom iskustvu za više igrača pod nazivom Resident Evil Re:Verse, koje dolazi na PlayStation 4, Xbox One i PC. Zvjezdana postava obožavatelja omiljenih likova iz Resident Evila sučeljava se u smrtonosnim borbama od četiri do šest igrača na legendarnim lokacijama serije.
Igrajte preko generacija – Resident Evil Village moći će se nadograditi s PlayStation 4 na digitalnu verziju PlayStation 5 i podržavat će pametnu isporuku za Xbox serije X|S i Xbox One konzole.

Ovaj artikl je nov i zapakiran.

Navedena cijena za ovaj artikl vrijedi isključivo za kupovinu putem web trgovine te se može razlikovati od cijene u poslovnici.

Besplatna poštarina za sva narudžbe veće od 69 eura

Back to Top
InGames GameLand
Product has been added to your cart