Home
Shop
Wishlist0
Recently Viewed

Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition – PS5

34,99 (263,63 kn)

Buy Now
Availability: In Stock

IGRAJTE KAO VISOKO OBUČANI UBOJICA ČUDOVIŠTA ZA NAJAM: obučavani od ranog djetinjstva i mutirani kako bi stekli nadljudske vještine, snagu i reflekse, vještci su protuteža svijetu prepunom čudovišta u kojem žive.
Jezivo uništavajte neprijatelje kao profesionalni lovac na čudovišta naoružan nizom oružja koje je moguće nadograditi, mutiranjem napitaka i borbenom magijom.
Lovite široku paletu egzotičnih čudovišta, od divljih zvijeri koje vrebaju planinskim prijevojima do lukavih nadnaravnih grabežljivaca koji vrebaju u sjenovitim zabačenim uličicama gusto naseljenih gradova. Uložite svoje nagrade kako biste nadogradili svoje oružje i kupili prilagođeni oklop ili ih potrošite na konjske utrke, kartaške igre, borbe šakama i druga zadovoljstva koja život donosi.
ISTRAŽITE MORALNO DVOSMISLEN OTVORENI SVIJET FANTAZIJE: Izgrađen za beskrajnu avanturu, masivni otvoreni svijet Witchera postavlja nove standarde u pogledu veličine, dubine i složenosti. Putujte fantastičnim otvorenim svijetom: istražite zaboravljene ruševine, špilje i olupine brodova, trgujte s trgovcima i patuljastim kovačima u gradovima i lovite po otvorenim ravnicama, planinama i morima. Suočite se s izdajničkim generalima, podmuklim vješticama i korumpiranim plemićima kako biste pružili mračne i opasne usluge. Donesite odluke koje nadilaze dobro i zlo i suočite se s njihovim dalekosežnim posljedicama.
TRAGAJ DJETETU PROROČANSTVA: Prihvati najvažniji ugovor u svom životu: pronaći dijete proročanstva, ključ za spašavanje ili uništenje ovog svijeta. U vrijeme rata, lovite dijete proročanstva, živo oružje prorečeno u drevnim vilenjačkim legendama. Borite se protiv svirepih vladara, duhova divljine, pa čak i protiv prijetnje s one strane vela – svi koji žele kontrolirati ovaj svijet. Definirajte svoju sudbinu u svijetu koji možda nije vrijedan spašavanja.

Ovaj artikl je nov i zapakiran.

Navedena cijena za ovaj artikl vrijedi isključivo za kupovinu putem web trgovine te se može razlikovati od cijene u poslovnici.

Besplatna poštarina za sva narudžbe veće od 69 eura

Back to Top
InGames GameLand
Product has been added to your cart